US Open - Semifinalele la feminin se joaca astazi

Caroline Wozniacki

Astazi incepand cu ora 21:00 va incepe disputarea semifinalelor in competitia feminina de la Flushing Meadows, New York. ambele partide vor fi transmise in direct de Eurosport.

In prima semifinala, numarul 2 mondial - Caroline Wozniacki o intalneste pe Vera Zvonareva, aflata pe locul 8 inaintea acestui turneu in clasamentul WTA. In intalnirile directe scorul este egal, 2-2. Ultima partida intre cele doua a fost luna trecuta in turneul de la Montreal, Wozniacki castigand cu 2:0 la seturi pe suprafata hard.

Daneza este favorita caselor de pariuri, cotele pentru victorie fiind destul de scazute peste tot (maxim 1.3 la Gamebookers si Expekt ) Veti avea insa parte de cote bune pentru o victorie in doua seturi a Carolinei - cota 1.8 la Bet365.com

Cotele pentur victoria rusoaicei sunt in crestere la majoritatea caselor de pariuri, cea mai mare fiind acum la Bwin.com - 4.15 Zvonareva.

Pentru al doilea loc in finala se vor lupta  Kim Clijsters si Venus Williams, numerele 3 si 4 mondial. In intalnirile directe Clijsters conduce cu 5 la 3, cu victorii in ultimele 4 intalniri, toate pe suprafata hard.

Cea mai mare cota pentru victoria lui Clijters o gasiti la Sportingbet.ro - cota 1.5 in timp ce Venus are cota 2.75 la Bet365.com si Ladbrokes.com.

 


Vrei sa primesti cele mai interesante predictii pe mail?

Spune-ne parerea ta:

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.