Sorana Cirstea, Alexandra Dulgheru si Simona Halep joaca astazi la US Open

Sorana Cirstea - US Open 2009

Astazi incepand cu ora 18:00 vor intra pe terenurile de tenis de la US Open trei jucatoare romane, avand de infruntat adversare de calibru diferit.

Cel mai greu meci il are Simona Halep care o are de infruntat pe sarboaica Jelena Jankovic, numarul 5 in clasamentul WTA. Cea mai mare cota pentru victoria Simonei o gasiti la Sportingbet.ro - 4.50, Jankovic avand la Expekt cota 1.25 pentru a trece mai departe sau 1.61 la Bet365.com pentru o victorie in 2 seturi.

Sorana Cirstea (loc 81 WTA) o intalneste pe suedeza Arviddson (loc 55 WTA), avand poate cel mai echilibrat meci dintre jucatoarele noastre. Arviddson a pierdut ultimele 7 partide jucate, Sorana fiind favorita sa avanseze in turneu. Cea mai buna cota pentru victoria Soranei o gasiti la Unibet.com - 1.88, in timp de suedeza are cota pentru victorie de 2.0 la Expekt.com.

Alexandra Dulgheru, cea mai bine clasata jucatoare romana in acest moment in clasamentul WTA (loc 27) o va intalni in prima runda pe frantuzoaica Julie Coin (123 WTA). Victoria Alexandrei este cel mai bine cotata la Sportingbet.ro - 1.38, Julie Coin avand cota 3.55 la Bwin.com. Scorul de 2:0 in favoarea Alexandrei are cota foarte buna la Bet365.com - 1.80. Alexandra nu este in cea mai buna forma de joc, pierzand de fiecare data in primul tur in ultimele turnee jucate in SUA. De cealalta parte, Julie Colin a castigat o singura partida din ultimele 13 disputate.

O alta jucatoare romana inscrisa in concurs, Edina Gallovits, a pierdut ieri in doua seturi intalnirea disputat in fata frantuzoaicei Marion Bartolli (loc 14 in clasamentul WTA).

 

 


Vrei sa primesti cele mai interesante predictii pe mail?

Spune-ne parerea ta:

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.