ATP se intoarce in Atlanta

Turneul de tenis ATP Atlanta

In Iulie, tenisul masculin se intoarce in Statele Unite. In asteptarea US Open-ului care va incepe in August, americanii vor organiza incepand cu 19 Iulie in Atlanta, un turneu pe suprafata hard, dotat cu premii totale de $600,000. Castigatorul va incasa  $95,845 si 250 de puncte in clasamentul ATP. Turneul din Atlanta il inlocuieste in calendarul ATP pe cel din Indianapolis, revenind in circuit dupa o absenta de 9 ani. Ultimul castigator al Atlanta Tennis Championship este Andy Roddick, in 2001. Andy a acceptat si in acest an sa joace in Atlanta, primind un wild card din partea organizatorilor.

Calificarile se joaca Sambata si Duminica (17-18 Iulie), urmand ca disputarea tabloului principal sa inceapa de pe 19 Iulie. Finala este programata pe 25 Iulie.

Principalii jucatori anuntati pentru acest eveniment sunt Andy Roddick (9 ATP), John Isner (18), Lleyton Hewitt (31), Janko Tipsarevic (46), Mardy Fish (49), Robby Ginepri (74), si James Blake (115).

Americanii Andy Roddick si John Isner sunt principalii favoriti la castigarea turneului insa surprize pot veni din partea lui Tipsaervic sau Mardy Fish, ambii avand un an destul de bun pana acum.

Cu toate ca nu a aparut inca in oferta caselor de pariuri, Atlanta Tennis Championspip va fi cu siguranta acoperit de Bet365 sau Bwin, ambele cu cote destul de bune pentru evenimentele din tenis.

Pariaza pe partidele Atlanta Tennis Championship la Bet365.com si ai un bonus de 100% la prima depunere, maxim 200 RON. Si la Bwin.com te asteapta un bonus consistent, in valoare de 60 RON.


Vrei sa primesti cele mai interesante predictii pe mail?

Spune-ne parerea ta:

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.