Stiri din Hochei

NHL - Dallas Stars vs Detroit Red Wings

Detroit Red Wings

Dallas Stars (2.8 la Unibet) vs Detroit Red Wings (2.35 la Bet365)

NHL - Philadelphia Flyers vs Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightning

Philadenphia este o echipa cu o aparare foarte buna, in special acasa. In ultimele 13 meciuri ale sezonului trecut au primit doar 2 goluri pe meci (in medie) iar in cele 3 meciuri din acest sezon nu au primit maxim 2 goluri in fiecare. Total goluri sub 5.5 cu cota 2.10 la Bwin pare sa fie un pariu cu valoare buna.

Sferturile de finala ale Campionatului Mondial IIHF

IIHF World Championship Hochey

In Germania, Campionatul Mondial de Hochei IIHF este in plina desfasurare, din cele 16 echipe inscrise in competitie, ramanand doar 8. In cel mai tare meci al acestei etape se vor intalni  Rusia si Canada. Iata programul complet al sferturilor de finala:

San Jose Sharks i-au “inghitit” pe Detroit Red Wings

San Jose Sharks i-au inghitit pe Detroit  Red Wings

Sferturile de finala ale play-off-ului de hochei nord american au inceput in forta. San Jose Sharks si Detroit Red Wings s-au infruntat in primul meci din serie.

Pe patinoarul propriu, cei de la Sharks s-au impus la diferenta de un gol 4-3, castigand astfel prima partida din serie.

Washington Capitals eliminati

Montreal Canadiens merge mai departe in sferturile de finala a cupei Stanley

Surpriza enorma in primul tur al play-off-ului de hochei nord american. Montreal Canadiens a facut senzatie pe gheta miercuri seara, eliminand cea mai buna echipa din sezonul normal, Washington Capitals, unde joaca si superstarul Alex Ovechkin.