Ronaldinho este pe picior de plecare spre Manchester City

Ronaldinho

Zilele brazilianului de 30 de ani in echipa din Milano pare sa se apropie de sfarsit, echipa sa parand interesata sa il cedeze in pauza competitionala catre Manchester City. Dupa venirea lui Ibrahimovic de la Barcelona, Ronaldinho a facut parte din ce in ce mai rar in planurile antrenorului Massimiliano Allegri, desi jucatorul se afla intr-o clara revenire de forma.

Salaruil foarte mare pe care Ronaldinho il are la AC Milan (aprox. 7.5 M euro) atarna greu in balanta deciziei cedarii lui catre City - suma ce poate fi acoperita cu usurinta de patronii gruparii engleze. Mai mult, diavolii milanezi sunt in discutii avansate pentru aducerea in lot a lui Cassano, fostul jucator al Sampdoriei, exclus din lot la jumatatea acestui tur de campionat pe motive disciplinare. 

Actualul contract al lui Ronaldinho cu AC Milan se sfarseste in Iulie 2011, pana acum fiind putine semne din partea oficialilor echipei in favoarea prelungirii intelegerii. Singura speranta a fanilor Milanului de a il mai vedea in continuare pe Ronaldinho in echipa vin din partea patronului Silvio Berlusconi, care a declarat de curand ca "Ronaldinho este mai bun decat Cassano".

 


Vrei sa primesti cele mai interesante predictii pe mail?

Spune-ne parerea ta:

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.