Leonardo poate antrena Inter Milano

Lwonardo

Fostul antrenor al lui AC Millan se poate intoarce din ianuarie in fotbalul italian ca antrenor al lui Inter Milano. Presa italiana scrie ca Leonardo s-a inteles deja cu patronul Interului pentru a il inlocui pe spaniolul Rafa Benitez la carma campioanei Italiei. 

Aceasta miscare vine dupa doar o jumatate de sezon petrecuta de Benitez pe banca tehnica a Interului, rezultatele fiind mult sub asteptari, dupa ce stacheta fusese ridicata de Jose Mourinho la nivelul de castigatoare a Ligii Campionilor. 

Brazilianul Leonardo pare sa fi fost preferat de catre Moratti dintr-o lista lunga de posibili antrenori disponibili, printre care Fabio Capello. Cariera de antrenor a lui Leonardo a inceput in 2009, pe banca AC Milanului, dupa ce Carlo Ancelotti a parasit gruparea milaneza pentru a prelua pe Chelsea. 

In urma divergentelor avute cu patronul clubului, Silvio Berlusconi, Leonardo a parasit pe Milan la sfarsitul editiei de campionat 2009-2010, ultima sa partida fiind victoria cu 3-0 asupra rivalilor de la Juventus Torino.

Demiterea lui Benitez pare sa fie doar o chestiune de zile, daca nu chiar de cateva ore.


Vrei sa primesti cele mai interesante predictii pe mail?

Spune-ne parerea ta:

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.