Orlando Magic vs Boston Celtics, meciul 4 al Finalei Conferintei de Est

Ray Allen dunk vs Dwight Howard

Parcursul usor pe care l-a avut Orlando Magic pana in finala cu Boston Celtics se dovedeste a fi fost mai mult o capcana mortala decat o binecuvantare. Paradoxal, victoriile cu acelasi scor (4-0) impotriva echipelor Charlote Bobcats si Atlanta Hawks, nu au facut decat sa ii scoata din forma pe "magicieni". Elevii lui Stan Van Gundy nu reusesc sa isi gaseasca ritmul in fata unei echipe mult mai determinate si sunt condusi cu un neasteptat 0-3, fiind in pericol de a fi eliminati chiar in aceasta seara.

Pe langa faptul ca nici o echipa in istoria NBA nu a revenit de la 0-3 pentru a se califica, meciul 4 se joaca in Boston,  facand aproape imposibila misiunea de supravietuire a lui Orlando in acest Playoff.

Rashard Lewis, cel mai bine platit jucator si piesa importanta in echipa sa, nu a reusit nimic in aceasta serie, fiind considerat de toti ca o mare dezamagire. Paul Pierce a marcat din orice pozitie de langa Lewis in primele doua meciuri, Stan Van Gundy find nevoit sa il puna pe Vince Carter sa se apere la Paul -  o miscare inspirata, PIerce marcand doar 15 puncte in meciul 3 fata de 22, respectiv 28 in meciurile 1 si 2.

Dwight Howard, Jameer Nelson si Vince Carter nu reusesc nici ei isi sincronizeze intre ei evolutiile bune, devenind astfel o prada usoara pentru o echipa completa atat in aparare cat si in atac, cum sunt acum Celtics.

Boston Celtics, condusi de Rajon Rondo joaca din ce in ce mai bine, indreptandu-se cu pasi mari catre marea finala, unde e foarte posibil sa ii intalneasca din nou pe LA Lakers.

Boston Celtics  vs Orlando Magic

Pronostic : 1

Cea mai buna cota: 1.27 Fa-ti cont acum si pariaza la Pinnaclesports.com

 

 

 


Vrei sa primesti cele mai interesante predictii pe mail?

Spune-ne parerea ta:

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.