Orlando Magic si Boston Celtics in Finala Conferintei de Est

Orlando Magic vs Boston Celtics

Orlando Magic au in sfarsit un meci greu in acest Playoff, impotriva celor de la Boston Celtics. In primele doua confruntari, Orlando au spulberat cu acelasi scor, 4-0, pe Charlote Bobcats (The Jordans) si pe Atlanta Hawks, fiind singura echipa care nu a pierdut niciun meci in Playoffs.

Vince Carter incepe sa joace din ce in ce mai bine, revenind aproape de forma care l-a consacrat la Toronto Raptors. Langa el. Jameer Nelson, Rashard Lewis, Dwight Howard si Matt Barnes formeaza o echipa de start extrem de puternica, odihnita si care pot marca atat din caciula cat si de la semicercul de 3 puncte la fel de usor.

Punctul slab al celor de la Magic pare sa fie la Dwight Howard care este aproape la fel de slab de la linia de libere precum celebrul Shaquile O'Neal. Daca Dwight va reusi sa marcheze peste 80% in aceasta serie de la libere, pe langa jocul sau obisnuit la recuperare, blocaj si atac, Orlando ar putea sa treaca chiar si in 6 meciuri de Boston.

Orlando Magic detine si avantajul terenului propriu in aceasta serie, primele 2 meciuri disputandu-se in Orlando.

In ce ii priveste pe Celtics, acestia au avut mult mai mult de luptat pentru a ajunge in aceasta finala. Au trecut mult mai greu de Miami Heat decat o arata scorul (4-1) insa s-au descurcat absolut uimitor eliminand 4-2 echipa MVP-ului acestui sezon - LeBron James, Cleveland Cavaliers.

The Big Three din Boston (Ray Allen, Kevin Garnett si Paul Pierce) este acum condus de Rajon Rondo care incepe sa isi puna amprenta pe stilul de joc al verzilor, cu patrunderi rapide si mingi "scoase" la 3 puncte pentru Allen, Rasheed Wallace si Paul Pierce.

Castigatorul duelului Rondo - Jameer Nelson va dicta ritmul meciurilor si in mare parte castigatorul acestei serii.

Faptul ca Celtics au jucat meciuri mai multe si grele pana acum decat Orlando Magic poate fi un avantaj, acestia fiind mult mai conectati la atmosfera tensionata a Playoff-ului decat adversarii si daca pastreaza acest ritm pot iesi campioni.

Alegerea: Boston castiga seria in 7 meciuri, cu primul meci castigat in deplasare.

Pariaza acum pe Orlando Magic vs Boston Celtics la Bet365 si incaseaza bonusul de 200 RON!

Pronostic: 2

Cota: 3.65 la www.bet365.com


Vrei sa primesti cele mai interesante predictii pe mail?

Spune-ne parerea ta:

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.