NBA -start de sezon

Shannon Brown

Marti noapte s-a dat startul in campionatul nord american de baschet, pentru prima zi a noului sezon fiind programate trei meciuri foarte interesante, in special cel din Boston, dintre Celtics si Miami Heat.

Miami a reusit cele mai rasunatoare transferuri din aceasta vara, starurile venite sa i se alature lui Dwayne Wade fiind MVP-ul sezonului regulat, Lebron James (ex Cleveland Cavaliers) si Chris Bosh (ex Torronto Raptors). Dintre cei trei, Lebron a fonst singurul care s-a ridicat la nivelul asteptarilor si se pare ca a preluat deja statutul de vedeta al echipei de la Wade. The King a fost singurul care a pus probleme Bostonului, marcand 31 de puncte. Wade si Bosh au avut o seara slaba, marcand impreuna 21 de puncte, insuficient pentru a avea pretentii la o victorie.

Shaquile O'Neal, nou transferat la Boston, a reusit 9 puncte in doar 18 minute jucate si a dominat in aparare in timp ce in atac Ray Allen - 20 de puncte si Paul Pierce - 19 puncte au asigurat un start cu dreptul pentru echipa lor in acfest sezon.

In celelalte meciuri ale serii, Phoenix Suns au pierdut in deplasare la Portnald Trail Blazers iar Lakers au reusit cu greu victoria in Staples Center in fata Rachetelor din Houston, dupa un joc destul de slab facut de titulari. Houston se anunta o echipa foarte puternica in acest sezon, avand multi jucatori valorosi in lot printre care Scola, Yao Ming, Battier, Aaron Brooks si Brad Miller.

Lakers au fost condusi chiar si cu 15 puncte insa Shannon Brown a avut o serie incredibila de la trei puncte si, impreuna cu Gasol - 29 de puncte si Kobe - 27 de puncte au readus echipa in avantaj cu doar 2 secunde inainte de final. partida s-a incheiat 112-110 in favoarea campionilor NBA. La Lakers sunt de notat noile achizitii Matt Barnes si Steve Blake, ambii cu contributii importante in aceasta prima partida.

 


Vrei sa primesti cele mai interesante predictii pe mail?

Spune-ne parerea ta:

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.