LA Lakers sunt din nou campionii NBA!

Kobe Bryant MVP

Dupa o partida dramatica, LA Lakers au reusit aseara sa castige inca un titlu de campioni ai NBA, invingandu-i in meciul decisiv pe marii rivali din Boston si reusind astfel sa incheie in cel mai bun mod posibil un sezon extenuant.

Elevii lui Phil Jackson au reusit sa intoarca meciul in favoarea lor dupa ce in sfertul al treilea erau condusi la o diferenta de 13 puncte si totul parea sa mearga in favoarea celor de la Celtics. Kobe nu a prins deloc o seara buna in ceea ce priveste aruncarile din actiune reusind doar 6 aruncari din 24 de incercari, insa s-a revansat la linia de aruncari libere, terminand partida cu 23 de puncte si 15 recuperari, cel mai bun marcator al acestui meci.

Marele erou pentru Lakers a fost insa Ron Artest care a reusit cel mai bun joc al sau pentru aceasta echipa, cu 20 de puncte, 5 recuperari si 5 interceptii. 10 din cele 20 de puncte au fost marcate in ultimele 13 minute ale partidei, dand tonul revenirii LA-ului in meci.

Dupa primirea trofeului in mijlocul arenei (Kobe a primit si trofeul de MVP al finalei), petrecerea a continuat la vestiare, jucatorii si antrenorii facand practic baie in sampanie.

Iata ce a avut de spus Ron Artest intr-un interviu foarte amuzant, imediat dupa meci:


Vrei sa primesti cele mai interesante predictii pe mail?

Spune-ne parerea ta:

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.