Stiri din Baschet

Boston Celtics vs Miami Heat

Boston Celtics vs Miami Heat

Boston a castigat primul meci disputat pe teren propriu al seriei cu Miami Heat, insa au probleme mari pentru meciul al doilea.

Kevin Garnet a fost eliminat in urma unei imbulzeli generale si va lipsi pe 20 aprilie, in urmatoarea confruntare. In aceeasi faza, Paul Pierce a suferit o recidiva a unei accidentari la gat insa se pare ca poate continua sa joace.

De notat ca Miami a condus la un moment dat cu 14 puncte in acest meci insa Celtics au revenit si au castigat cu 85-76.

Ron Artest, noul Dennis Rodman

Ron Artest vs Kevin Durant

Nu doar ca recupereaza si se apara la fel de bine, dar si miscarile si aparitia pe teren aduc aminte de excentricul Dennis Rodman. In meciul contra Oklahoma City, castigat de Lakers cu 87-79, Ron Artest l-a tinut pe cel mai bun marcator al sezonului regulat (Kevin Durant) mult sub media din acest sezon pentru a isi ajuta echipa sa castige lejer prima partida a acestui Playoff.

La Lakers 1 - 0 Oklahoma City Thunder

Orlando Magic vs Charlotte Bobcats

Orlando Magic vs Charlotte Bobcats

Orlando Magic vs Charlotte Bobcats 18.04.2010
Pronostic: 1
Cota: 1.18

Analiza seriei:

In aceasta serie, vicecampionii NBA din sezonul trecut intalnesc pe Charlotte Bobcats, echipa care joaca pentru prima data in Playoff. De Charlotte vom auzi foarte multe in viitor, mai ales sub porecla de "The Jordans". Da, Michael Jordan s-a intors in NBA, cumparand echipa din Charlotte.

Predictie: Orlando castiga seria 4-0

Orlando Magic, favoriti clari:
- Au castigat 10 din ultimele 11 meciuri dintre cele doua echipe, in acest sezon conducand 3-1

Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers

Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers

Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers 18.04.2010
Pronostic: 1
Cota: 1.25

Analiza seriei:

Phoenix au primit ce si-au dorit: vor deschide Playoff-ul cu o serie impotriva celor din Portland, reusind sa evite o infruntare cu Denver Nuggets chiar in ultimul meci al sezonului, invingand clar in deplasare pe Utah Jazz.

Predictie: Suns castiga seria 4-1

Avantaje Phoenix Suns:
- Cel mai mare avantaj al celor din Phoenix este ghinionul celor din Portland: accidentarea lui Brandon Roy, de departe cel mai bun jucator ofensiv al echipei

Dallas Mavericks vs San Antonio Spurs

Dallas Mavericks vs San Antonio Spurs

Dallas Mavericks vs San Antonio Spurs 18.04.2010
Pronostic: 1
Cota: 1.53

Analiza seriei:

Nimic din statisticile acestui sezon regulat nu mai conteaza in aceasta infruntare. Rivalitatea intre aceste doua echipe din Texas este foarte veche iar asta se va vedea pe teren cat si in tribune.

Predictie: Dallas castiga seria 4-2
Ce luam in considerare:

In favoarea Mavericks

LA Lakers vs Oklahoma City Thunder

LA Lakers vs Oklahoma City

LA Lakers vs Oklahoma City 18.04.2010
Pronostic: 1
Cota: 1.28

Analiza seriei:

Lakers vs Thunder, seria care la primna vedere este cea mai dezechilibrata din intreg programul Playoff-ului acestui an.

Predictie: Lakers castiga in 4 meciuri
Ce luam in considerare:

- Se joaca in formatul 2-2-1-1-1 cu primele 2 meciuri disputate la Staples Center, un dezavantaj foarte mare pentru echipa tanara si fara experienta a celor din Oklahoma.
- Andrew Bynum a fost recuperat de staff-ul medical al echipei si va intra in primul 5 inca din primul meci al Playoff-ului

Incepe NBA Playoffs!

NBA Playoffs 2010

Sezonul regulat din NBA s-a incheiat si s-au stabilit meciurile primei runde a Playoff-ului. A sosit momentul sa inceapa spectacolul baschetbalistic adevarat!

Incepand cu aceasta seara, cele mai bune 16 echipe din NBA incep cursa catre titlul de campioana a celei mai puternice ligi de baschet din lume.
Cu exceptia seriilor dintre LA Lakers vs Oklahoma City si Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls, care pare sa aiba favoriti certi in castigatoarele celor doua conferinte, orice se poate intampla.