Rossi se intoarce in cursa de la Sachsenring!

Valentino Rossi

La doar sase saptamani dupa ce si-a rupt piciorul in antrenamentele cursei de la Mugelo, multiplul campion mondial Valentino Rossi este gata sa concureze iar in Moto GP, cu o luna mai devreme decat se estimase initial ca va dura recuperarea riderului italian. Desi era asteptat sa se intoarca in saua motocicletei Yamaha abia la Brno, "Il dottore" a primit astazi acceptul medicilor circuitului Sachsenring pentru a participa la cursa de Duminica.

Rossi a ratat deja patru curse datorita accidentarii, ajungand pe locul 7 in clasamentul general cu 61 de puncte, la 104 puncte in spatele coechipierului Jorge Lorenzo care ocupa prima pozitie. Italianul va avea mult de tras pentru a recupera distanta fata de spaniol insa mai are la dispozitie inca 11 curse din totalul celor 18 programate pentru a castiga iar titlul de campion mondial.

In 2009, Rossi a reusit sa castige pentru a treia oara Grand Prix-ul Germaniei, fiind secondat la doar 99 de miimi de secunda de Lorenzo. In acest sezon insa, spaniolul este favorit la castigarea cursei, aratand o forma foarte buna si reusind trei victorii consecutive in cursele de la Silverstone, Assen si Catalunya.

Pariaza pe cursele de Moto GP la Bwin.com si ai sansa sa castigi un bilet VIP la Cursa de la Brno! In plus, ai un bonus de 100%, maxim 60 RON la prima depunere.


Vrei sa primesti cele mai interesante predictii pe mail?

Spune-ne parerea ta:

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.