Jorge Lorenzo pleaca din pole position la Laguna Seca

Jorge Lorenzo - Laguna Seca

Spaniolul de la Fiat Yamaha a reusit Sambata sa obtina cel de-al 5-lea pole position consecutiv in acest sezon dupa un duel foarte interesant cu Casey Stoner. Lorenzo a atacat in ultimele minute ale sesiunii de calificari si a reusit sa fie mai rapid cu 0.191 secunde fata de austrilian.

Italianul Dovizioso completeaza prima linie a grilei de start. plecand maine inaintea lui Dani Pedrosa, Ben Spies si Valentino Rossi.

Batalia pentru trofeul californian pare sa fie o afacere in doi, Lorenzo si Stoner fiind in mod constant cei mai rapizi de pe circuit in toate sesiunile de antrenament si in calificari. Cotele celor doi pentru castigarea cursei sunt oferite de Bet365.com:

- Victorie Lorenzo: cota 1.61

- Victorie Stoner: cota 3.75

Dani Pedrosa poate si el sa faca o surpriza maine, spaniolul fiind castigatorul de anul trecut al acestei curse. Merita sa incercati un pariu cu miza medie pe o victorie a acestuia, cota de 5.00 la Bet365.com fiind foarte buna.

Rossi se resimte evident dupa accidentul avut la Mugelo, evitand sa faca prea multe iesiri pe pista in acest weekend. O clasare in primii 5 ar fi un rezultat foarte bun pentru Doctor, avand in vedere situatia acestuia.

Cursa va fi transmisa LIVE de DigiSport, Duminica de la ora 24.00.


Vrei sa primesti cele mai interesante predictii pe mail?

Spune-ne parerea ta:

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.