Pariaza la William Hill

Aleasa “Cea mai buna casa de pariuri” in 2010 de catre revista Betview, William Hill este a doua casa de pariuri ca marime din UK, in spatele rivalilor de la Ladbrokes. William Hill este cotata la bursa londoneza, fiiind in top 250 al companiilor britanice.

Infiintata in anul 1934, William Hill are o istorie plina de controverse, fiind mereu in centrul atentiei datorita pionieratului de care a dat dovada in industria pariurilor.

William Hill se mentine o casa foarte solida, in anul 2008 intrand in parteneriat cu Playtech, cea mai mare platforma de gambling online din lume. Playtech detine in prezent 29% din actiunile William Hill.

Suport clienti
William Hill nu are inca site-ul tradus in limba romana insa este foarte usor de folosit, mai ales daca ai mai pariat inainte la o alta casa de pariuri online. Suportul se face prin email sau Live Chat, cu raspunsuri foarte rapide.

Deschidere cont
Formularul de inregistrare este foarte intuitiv, e nevoie doar de cateva date personale si alegerea unui nume de utilizator si a unei parole pentru a iti deschide cont la William Hill. Alege-ti ca moneda de tranzactionare Euro si vei putea incasa bonusul de 10%, maxim 100 EUR pentru prima depunere. Fa click pe adresa site-ului si inscrie-te acum!
www.williamhill.com

Depuneri
William Hill accepta ca metode de depunere carduri bancare de debit si credit Visa si MasterCard, Transfer Bancar, NETeller, PayPal, Moneybookers, Click2Pay, ClickandBuy si Paysafecard. Toate depunerile sunt gratuite.

Limita minima de depunere este de 10 lire sterline sau echivalentul in euro.

Bonusuri de depunere
La deschiderea contului, alege-ti ca metoda de tranzactionare Euro si vei putea beneficia de un bonus de 100%, maxim 100 EUR la prima depunere. Inregistrazate acum, aici: www.williamhill.com !

Retrageri
Retragerea castigurilor se poate face prin aceleasi metode ca si in cazul depunerilor, toate retragerile fiind gratuite. Limita minima de retragere este de 5 lire sterline sau echivalentul in euro.

Oferte
Fiind o casa de pariuri fondata in UK, William Hill are o foarte puternica oferta din fotbal, curse de cai si de caini, sau cricket. Asta nu inseamna ca celelalte sporturi sunt neglijate, vei gasi in oferta lor aproape orice eveniment pe care ai vrea sa pariezi.
Platforma de Transmisiuni live este foate bine dezvoltata, cu meciuri din campionatul italian, curse de cai si caini, turnee de tenis ATP si WTP, rugby, etc. Impreuna cu platforma de Pariuri Live, acest lucru inseamna ca vei avea mereu sansa sa pariezi in cunostinta de cauza, fiind un mare avantaj sa poti paria in functie de derularea evenimentelor.
Cotele oferite de William Hill sunt printre cele mai bune pe care le vei putea gasi pentru fotbal, tenis. Pentru cricket sau cursele de cai si caini au mai mereu cele mai bune cote.

Pariaza cu incredere la William Hill. Inscrie-te acum si beneficiaza de bonusul de 100 EUR! www.williamhill.com