Pariaza la Victor Chandler

Victor Chandler este printre cele mai vechi, respectate si solide case de pariuri din lume, avand o istorie de peste 60 de ani. Fondata in UK, compania are acum peste jumatate de milion de clienti in 160 de tari si a raportat o cifra de afaceri de peste 1 miliard de lire in anul 2009.

Victor Chandler este sponsorul oficial a mai multor nume mari din UK, printre care jucatorii de snooker Ken Doherty, Stephen Maguire si Joe Swail, echipa de fotbal cu mare traditie Nottingam Forest sau jucatorul de golf Graeme Storm.

Click Here

In 1998, Victor Chandler a fost primul bookmaker care a decis sa isi mute sediul in Gibraltar, acolo unde legislatia este mult mai favorabila pentru Pariuri Sportive, Poker si Casino. Mai tarziu, pentru a asigura conditii cat mai bune clientilor lor, majoritatea caselor de pariuri internationale au urmat aceasta miscare spre Gibraltar si alte lcoatii off-shore, validand viziunea lui Victor Chandler.

Desi este inca putin cunoscuta pariorilor din Romania, aceasta casa de pariuri merita cu siguranta o mai mare atentie, oferind servicii impecabile atat pariorilor profesionisti cat si celor aflati la inceput.

Suport clienti
Suportul pentru clienti se face prin telefon sau email, rezolvand orice problema promt si eficient.
In 2010, Victor Chandler si-a schimbat site-ul si a tradus intreaga platforma in limba romana, facand astfel mai usoara utilizarea acesteia pentru romani.

Deschidere cont
Completarea formularului de inscriere este foarte usoara, datele necesare sunt minime iar activarea contului este instantanee. Atentie insa la intrebarea de siguranta, va trebui sa retii raspunsul pentru ca te va ajuta sa iti recuperezi datele contului cand vei avea nevoie.
Deasemenea, atentie la moneda de tranzactionare aleasa la deschiderea contului – aceasta nu va putea fi schimbata ulterior.

Depuneri
Victor Chandler accepta mai multe metode de depunere, toate fiind gratuite. Pentru alimentarea contului poti folosi cardurile de credit si debit Visa, Visa Elecrton, Maestro si Diners Club, Transfer Bancar, PayPal, Moneybookers, Neteller sau Ukash.

Pentru PayPal si Transfer bancar, sumele minime la depunere sunt de 10 lire sterline (sau valuta echivalenta) iar pentru toate celelalte metode, 5 lire (sau valuta echivalenta).

Miza minima pentru un pariu simplu este de 1 lira (sau valuta echivalenta). Pentru un pariu multiplu, miza minima unitara este de 0.05 lire (sau valuta echivalenta).

Bonusuri de depunere

Click pe bannerul de mai jos pentru a beneficia de cel mai nou bonus de la Victor Chandlerun pariu gratis de 40 de RON.

Click Here

Retrageri
Pentru retragerile din contul tau la Victor Chandler poti folosi urmatoarele metode: carduri de debit si credit Visa, Visa Electron, MarterCard si Maestro, Transfer Bancar, Neteller, PayPal si Moneybookers.

Sumele minime la retragere sunt aceleasi ca si la depuneri cu exceptia Transferului Bancar, unde limita minima este de 50 de lire (sau echivalentul).

Toate retragerile sunt gratuite.

Oferte
Odata cu intrarea pe piata romaneasca prin traducerea platformei, Victor Chandler a venit si cu o oferta marita pentru Liga I si alte sporturi la care participa si echipe sau jucatori romani. Cotele oferite pentru acestia sunt mereu printre cele mai mari, indiferent de sport sau nivelul competitional.
Aceasta casa de paruiri acopera foarte bine toate evenimentele sportive, atat nationale cat si internationale, fiind impresionanti in cele tipic englezesti: curse de cai si caini, Rugby, Cricket sau Jocuri Galeze.

Pariaza acum la Victor Chandler pentru a beneficia de un bonus de 40 RON.

Pariaza cu incredere la Victor Chandler! Inregistreaza-te aici: www.victorchandler.com.