Pariaza la Tobet

Tobet este parte a grupului Nordic Gaming Group care mai opereaza si site-urile www.triobet.com si www.nordicbet.com . Fondat in urma cu 7 ani, NGG are licenta in Malta pentru Pariuri Sportive, Poker, Casino si Jocuri si are peste 150 de angajati.

ToB

Desi relativ nou infiintata, casa de pariuri Tobet face parte dintr-un grup foarte solid financiar, cu foarte bun feedback din partea clientilor.

Suport clienti
Tobet are oferta dedicata romanilor incepand cu anul 2009, cand compania a decis sa adauge tara noastra in cercul strans de interes al acesteia. Platforma este tradusa
doar in patru limbi: Engleza, Romana, Poloneza si Maghiara, evidentiind clar atentia acordata regiunii noastre.

Suportul pentru clienti se face pe email sau Live Chat in limba rmana, de luni pana duminica intre orele 12.00 – 22.00 si non stop, in limba engleza.

Deschidere cont
Procedura de deschidere a contului este structurata in trei pasi simpli: alegerea unui nume de utilizator si a parolei, completarea datelor personale (nume, prenume, adresa) si alegerea monedei de tranzactionare si a intrebarii de siguranta. Cu totul, nu ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute pana sa aveti contul activ la Tobet.

Depuneri
Odata inregistrat la Tobet, pentru a incasa bonusul 300 RON pentru prima depunere, trebuie sa alimentezi contul prin urmatoarele metode: card bancar de debit sau credit Visa si MasterCard, Moneybookers, Webmoney, Citadel sau transfer Bancar.

In functie de metoda de depunere aleasa, sumele minime sunt intre 20 si 60 RON.

Bonusuri de depunere
Click pe bannerul de mai jos pentru a beneficia de cea mai noua oferta de la Tobet: bonus de 100% la prima depunere, maxim 300 RON.

ToB

Retrageri
Tobet face plati direct in contul bancar al clientului sau prin Moneybookers si Webmoney. Sumele minime la retragere sunt urmatoarele:
- prin Transfer Bancar: 100 RON sau 25 EUR
- prin Webmoney: 80 RON sau 20 EUR
- prin Moneybookers: 100 RON. 30 USD sau 25 EUR

Toate retragerile sunt gratuite, cu o singura exceptie: in cazul retragerilor prin Moneybookers, se aplica un comision de 2%, maxim 30 USD, pentru retragerile mai dese de o data pe luna.

Oferte
Tobet este experta pariurilor pe sporturile din Romania are cea mai cuprinzatoare oferta pentru fotbalul din tara noastra, fiind singura casa de pariuri unde poti paria inclusiv pe Liga a III-a.
Nici in plan international nu veti fi dezamagiti, toate evenimentele fiind prezente in oferta Tobet, in special fotbalul fiind foarte bine acoperit in toate tarile.

Pariati cu incredere la Tobet! Inregistrati-va acum, aici: www.tobet.com