Pariaza la TitanBet

TitanBet este ultimul produs al celor care v-au adus unul dintre cele mai mari nume in poker Titan Poker si Titan Casino. Echipa din spatele Titan are puternice legaturi cu colosul de gaming Playtech - care furnizeaza platform pentru cea mai mare retea de poker din lume - iPoker. Cu o echipa tanara, dedicata si plina de aspiratii in spate, Titanbet vrea sa devina in cel mai scurt timp un punct de referinta al industriei de pariuri sportive online.

Titan Bet Free Bonus

Interfata si Suport Clienti
In prezent, Titanbet nu ofera inca o interfata in limba romana pariorilor si nici suport in limba romana, insa aceste doua facilitati sunt in plan pentru anul in curs. Cu toate ca softul Titanbet a fost lansast in versiune Beta de abia in Decembrie 2009, echipa Playtech din spatele interfetei a facut o treaba excelenta din punct de vedere al usurintei de navigare in platforma de pariuri a Titanbet.

Deschidere cont
Procedura de inregistrare este simpla si rapida, structurata pe 2 pasi: alegere nume utilizator si parola, furnizarea datelor personale, moment in care veti primi datele de autentificare printr-un email. Nimic mai simplu!

Depuneri si retrageri
Titanbet iti pune la dispozitie majoritatea metodelor clasice de depunere a banilor in contul tau de pariuri : carti de credit si debit - Visa, Mastercard si Maestro sau prin Moneybookers, Neteller, Click2Pay, ECO, WebMoney, Transfer bancar sau Western Union. Titanbet nu retine nici un fel de comision in momentul efectuarii depunerii. Suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 10 EUR pentru toate metodele de plata mentionate mai sus.

Pariul minim la Titanbet este de 1 EUR. Betzone.ro va recomanda sa folositi pentru depunere cardurile Visa, Mastercard sau Moneybookers pentru ca sunt cele mai rapide si eficiente metode de plata in industria de pariuri online. Pentru retragerile prin carduri de debit sau credit Visa si Mastercard, Titanbet nu percepe nici un fel de comision. Suma minima ce trebuie retrasa este de 20 EUR prin carduri de debit/credit sau Moneybookers. Suma maxima ce poate fi retrasa intr-o zi este de 5000 EUR.

Titanbet nu percepe nici un fel de commission de la parior in momentul retragerii.
Cu siguranta, in momentul primei retrageri, veti fi rugati de catre departamentul de securitate al Titanbet sa le puneti la dispozitie o copie scanata a unui act de identitate, o copie dupa o facture recenta si eventual o copie dupa cardul cu care ati efectuat depunerea intiala.

Oferte
Titanbet are unul dintre cele mai avantajoase bonusuri, respectiv un bonus de 100% din valoarea primului depozit de pana la maxim 250 de Lire.

Titan Bet Free Bonus

Cu o oferta de peste 7500 de evenimente in fiecare zi si oferind promotii aproape saptamanale ce constau in free beturi de 10 Eur pe noii utilizatori si o gama variata de pariuri Live,  Titanbet este cu siguranta o casa de pariuri online pe care trebuie sa o luati in seama.