Pariaza la Sportingbet

Printre cele mai mari case de pariuri din Marea Britanie, Sportingbet a fost fondata in 1998 de catre Mark Blandford si este listata la bursa Londoneza din 2001. Pe langa pariuri sportive, grupul mai detine licente pentru Poker, Casino si Jocuri.
Peste 2.5 milioane de jucatori sin 200 de tari plaseaza zilnic pe aceasta platforma peste 1 milion de pariuri.

Sportingbet este sponsor principal la cateva cluburi importante din Anglia si Romania dar si a Ligii Europene de Baschet, avand o credibilitate si reputatie excelente in intreaga lume. 

Odata inregistrat la Sportingbet, veti putea urmari tansmisiuni Live din diferite sporturi, direct pe site.
 

Suport clienti
Pe langa alte 22 de limbi, platforma Sportingbet a fost de curand tradusa si in limba romana. Veti putea deci utiliza site-ul si plasa pariuri foarte usor iar in caz ca intampinati dificultati sau aveti nevoie de informatii suplimentare, personalul pentru serviciu clienti este disponibil zilnic intre orele 10.00 – 20.30 la numarul de telefon apelabil gratuit 0800 895516 sau la numarul de mobil 00353 16297398.

Puteti deasemenea beneficia de suport online, prin email sau prin intermediul unui Live Chat direct de pe site.
 
Deschidere cont
Deschiderea unui cont nou la Sportingbet dureaza maxim 2-3 minute, este printre cele mai simple formulare de inscriere existente insa trebuie sa aveti grija la cateva detalii pentru a nu avea probleme ulterior:

  • daca veti folosi un card bancar pentru depuneri/retrageri, adresa pe care acesta a fost deschis trebuie sa coinicida cu adresa pe care o furnizati in formularul de inscriere;
  • in cazul in care veti folosi un cont Moneybookers pentru depuneri/retrageri, atat adresa domiciliului cat si adresa de email cu care deschideti contul Sportingbet trebuie sa fie aceleasi cu cele folosite pentru deschiderea contului Moneybookers.

Daca aveti un cod promotional, nu uitati sa il folositi la inscriere – trebuie introdus in casuta “cuvant cheie”.
 
Depuneri
Imediat dupa inscriere, veti fi transferat in pagina de depuneri a site-ului, si ea foarte usor de folosit. In functie de moneda pe care ati ales-o la inscriere, pentru depuneri puteti folosi carduri bancare Visa si MasterCard, Moneybookers, Click2Pay, Neteller, Cec sau Transfer Bancar. Cardurile MasterCard nu pot fi folosite insa si pentru retrageri – cititi mai multe in paragraful Retrageri.
 
In cazul in care veti folosi un card de debit sau credit, acesta trebuie sa fie deschis pe aceeasi adresa pe care ati furnizat-o in formularul de inscriere.
 
Suma minima de depunere este de 40 RON iar cea maxima 20.000 RON pentru toate modalitatile de mai sus.
 
Bonusuri de depuneri

Pentru a beneficia de bonusul de depunere de 150 RON, fa click pe bannerul de mai jos si deschide-ti cont.

Retrageri
Puteti cere retragerea castigurilor pe cardul bancar doar daca l-ati folosit mai intai pentru a va alimenta contul Sportingbet. Retragerile pe card bancar nu pot fi procesate decat daca ati folosit la depunere un card Visa. Cardurile MasterCard sunt acceptate pentru plati doar daca au fost inregistrate in Marea Britanie.
 
Nu exista suma minima pentru retragere iar transferurile sunt gratuite. Procesarea cererii de retragere dureaza intre 3 si 5 zile lucratoare in cazul cardurilor bancare sau 24 de ore pentru Moneybookers.
 
Oferte
Fie ca pariati live sau dinaintea inceperii jocurilor, veti gasi la Sportingbet o oferta care sa va atraga atentia prin cote sau prin tipurile variate de pariuri disponibile. Aveti la dispozitie oferte de pariuri din toate sporturile majore, politica, poker sau evenimente speciale.

Pariaza acum la Sportingbet.