Pariaza la Power2bet

Power2bet.ro este o casa de pariuri online mica, in comparatie cu gigantii acestei industrii. Insa tocmai din acest motiv este foarte potrivita pentru pariorii care sunt la inceput si au nevoie de o atentie mai mare din partea agentiei la care pariaza.

Bonusul foarte generos pentru clientii nou inregistrati este un argument puternic pentru a te face sa iti incepi cariera de parior la Power2bet.ro . Chiar si pariorii cu experienta merita sa isi faca cont pentru ca vor gasi aici destul de des unele dintre cele mai mari cote pentru favoriti si nu numai.

Suport clienti
Fiind un brand special conceput pentru pariorii romani, suportul pentru clientii acestei case de pariuri se face in limba romana, prin e-mail si telefon. Sectiunea de “Intrebari frecvente” a site-ului este si ea bine dezvoltata si te ajuta sa gasesti raspunsul pentru multe dintre problemele care ar putea aparea, inainte sa apelezi la operatori.

Deschidere cont
Procedura de inscriere este simplista, fara sa se intre in detaliu in ce priveste datele personale. Activarea contului este instantanee si vei putea incepe imediat sa iti cauti favoritii din lista de evenimente oferite.

Depuneri
In acest moment, Power2bet.ro are una dintre cele mai atractive oferte pentru conturile nou deschise: doua bonusuri in valoare totala de 150 RON. Pentru a putea incasa acest bonus, trebuie sa iti alimentezi contul nou deschis prin una din urmatoatele metode: prin card bancar de debit/credit Visa sau Mastercard, prin Transfer Bancar sau prin NETeller.

Sumele minime la depunere sunt de 40 RON pentru VISA si MasterCard si 80 RON prin NETeller. Pentru Transfer Bancar nu exista suma minima impusa.
Toate depunerile sunt gratuite.

Bonusuri de depunere
Click pe banner-ul de mai jos pentru a iti deschide cont la Power2bet si incaseaza cele doua bonusuri in valoare totala de 150 RON.

Retrageri
Platile catre clienti se fac in functie de metoda de depunere folosita pentru alimentarea contului. Clientii care folosesc un card MasterCard la depunere nu vor putea insa sa solicite retragerea castigurilor pe acelasi card si vor trebui sa contacteze operatorii Suport Clienti pentru a stabili o alta metoda de retragere.

Oferte
Power2bet.ro isi bazeaza oferta pe evenimentele din principalele sporturi europene si americane: fotbal, tenis, baschet, baseball, sporturi cu motor, golf, handbal, hochei, rugby si volei. In special oferta din fotbal este foarte mare, acoperind toate tarile cu divizii profesioniste si chiar de amatori. Cotele oferite sunt atractive, de multe ori mai mari decat in cazul caselor de pariuri cu anvergura.

Pariaza cu incredere la Power2bet.ro! Inregistreaza-te acum, aici: www.power2bet.ro