Pariaza la PinnacleSports

Cunoscuta in randul pariorilor profesionisti pentru cotele foarte mari oferite, Pinnacle Sports este probabil si cea mai profesionista. Daca iti place sa pariezi pe sporturile americane sau iti plac handicapurile asiatice din fotbal, trebuie sa iti faci cont la aceasa casa de pariuri. Pur si simplu au cele mai bune cote din industrie pe acest tip de oferte.

Best World Cup 2010 Odds at Pinnacle Sports

Desi nu dau publicitatii foarte multe detalii despre numarul de angajati sau despre actionari, Pinnacle Sports este licentiata sub legi foarte stricte in Antilele Olandeze si Curacao care ii obliga sa pastreze in orice moment destule fonduri disponibile pentru a acoperi toate pariurile plasate de clienti.

Se mai spune ca cei mai mari pariori sportivi din lume joaca la Pinnacle.

Suport clienti

Desi nu este disponibila in limba romana si la prima vedere nici nu are cea mai usor de folosit interfata, platforma PinnacleSports ofera un excelent suport clientilor, asa ca nu e nevoie sa iti faci griji. Te vei obisnui destul de repede cu structura site-ului si nu vei avea probleme cu gasirea si plasarea pariurilor. Pana la urma nu este un concurs de frumusete ci un mod de a face bani.

Pinnacle iti pune la dispozitie pe site-ul propriu cele mai noi stiri din fotbal, hochei, baseball, baschet si fotbal american ca sa te poti orienta atunci cand pariezi. Un serviciu destul de rar intalnit in cazul celorlalte case de pariuri online si foarte folositor.

Raspunsurile echipei de suport clienti sunt trimise prin e-mail, in limba engleza sau alte 13 traduceri, 24/24 7 zile din 7.

Deschidere cont

Doar cateva detalii personale si alegerea unei parole sunt de ajuns sa te inscrii si sa incepi sa pariezi la Pinnacle. In e-mai-ul de confirmare, site-ul iti va trimite un ID de utilizator pe care il vei folosi in loc de “username”. Va sugeram sa va alegeti ca moneda de tranzactionare USD sau EUR.

Depuneri

In functie de moneda pe care o alegeti la deschiderea contului, modalitatile de depunere sunt: Carduri de debit/credit Mastercard si Visa, NETeller, MoneyBookers, WebMoney, Transfer Bancar si altele. Toate metodele de depunere sunt gratuite.

Suma minima la alimentarea contului este de 50 USD.

Pariul minim este de 1 USD.

Bonusuri de depunere

Click pe banner-ul de mai jos pentru a beneficia de bonusul de depunere oferit de Pinnacle Sports.

Best World Cup 2010 Odds at Pinnacle Sports

Retrageri

Pinnacle ofera gratuit o retragere pe luna, fara minim de suma. Pentru retrageri mai dese se percepe o taxa de 15 USD per tranzactie pentru mijloacele de retragere electronica (Moneybookers, NETeller, etc.) sau 25 USD pentru CEC-uri si Transferuri Bancare.

Oferte

Excelenta oferta pentru toate evenimentele, in special pentru sporturile Nord-Americane.

Foarte buna acoperire a fotbalului cat si a Pariurilor Live.

Cote

Fara discutie, cele mai bune din industrie pentru NBA, NFL, MLB si celelalte sporturi americane, mereu in top 3 pentru pariuri 1X2 cat si handicap asiatic din fotbal. Puteti sa va deschideti un cont aici: www.pinnaclesports.com