Pariaza la Ladbrokes

Cea mai mare casa de pariuri din UK, Ladbrokes a fost fondata in 1886, in cei 124 de ani de existenta schimbandu-si de mai multe ori atat numele cat si proprietarii.

Intre anii 1999 si 2005, compania a detinut lantul hotelier "Stakis Hotels”, pe care l-a redenumit “Hilton Group” si l-a cedat in schimbul a 3.3 miliarde de lire sterline.

In prezent, Ladbrokes este companie publica, listata la London Stock Exchange, raportand in anul 2009 un venit net de 74.4 milioane de lire sterline. Ladbrokes are deschise peste 2.200 de agentii de pariuri in UK, Italia si Belgia, operand si mai multe platforme online de gambling: pariuri sportive, Poker Room, Bingo, Casino, Jocuri, etc.

Suport clienti
Platforma este tradusa in limba romana, iar suportul pentru clienti se face prin e-mail sau telefon, 24/7. Per total, serviciul de asistenta este profesionist si rapid, ajutand clientii sa parieze fara probleme.

Deschidere cont
Procedura de deschirede a unui cont la Ladbrokes este simpla, fara lucruri deosebite de precizat. Detaliile personale necesare sunt minime iar activarea contului este instanta.

Depuneri
Odata ce ti-ai deschis contul la Ladbrokes, poti depune bani prin mai multe metode: folosind carduri de debit/credit Visa si MasterCard, prin PayPal, Moneybookers, Neteller, Clickandbuy, Ukash.sau prin Western Union si Transfer Bancar.

Suma minima la depunere prin Visa, MasterCard si Ukash este de 5 lire sterline, sau echivalentul in moneda pe care ti-ai ales-o la deschiderea contului. Pentru celelalte metode de depunere, suma limita este de 10 lire sterline, sau echivalentul.

Toate metodele de depunere sunt gratuite, mai putin Western Union, unde taxele variaza in functie de suma cu care alimentezi.

Bonusuri de depunere
Fa click pe banner-ul de mai jos pentru a beneficia de cel mai nou bonus la Ladbrokes.

Retrageri
Ladbrokes sunt foarte promti in procesarea cererilor de retragere a castigurilor. Toate retragerile sunt gratuite, durand intre 6 ore (in caz ca retragi prin PayPal, Moneybookers, Neteller sau Clickandbuy) si 3-5 zile lucratoare (carduri Visa si MasterCard sau Transfer Bancar).

Oferte
Ladbrokes este renumita pentru oferta excelenta din fotbal, baschet, handbal, tenis, golf, toate sporturile Nord Americane, curse de cai, cricket, curse de caini, etc. Cotele oferite sunt mereu peste medie si destul de des ii veti gasi in top in cazul unor evenimente din fotbal sau tenis. Cele mai bune cote le au insa in cazul curselor de cai si caini.