Pariaza la Gamebookers

Sponsorul principal al Ligii I in stagiunea 2009-2010, site-ul de paiuri Gamebookers.com este membru al grupului Party Gaming care mai include PartyPoker.com, PartyBets.com, PartyCasino.com. Un grup cu o putere financiara deosebita, Party Gaming se numara printre liderii mondiali in privinta pariurilor si jocurilor de noroc online, cu milioane de jucatori inregistrati.

100bonus

Gamebookers este cunoscut in randul pariorilor in principal pentru usurinta inregistrarii si a plasarii pariurilor. Site-ul este tradus in 10 limbi printre care si limba romana, ceea ce face viata mai usoara pariorilor autohtoni.

Suport clienti

Vei avea la dispozitie poate cel mai eleborat sistem de “Intrebari frecvente” si raspunsurile aferente. Ordonarea pe puncte principale de interes (de exemplu “Depuneri” sau “Tipuri de pariuri”) ajuta foarte mult gasirea informatiilor de care ai nevoie intr-un timp cat mai scurt.

Suportul prin email se ofera doar in limba engleza. Email-urile de confirmare de inregistrare, de alimentare a contului, de anuntare a castigurilor, etc. au fost insa traduse in limba romana.

Gamebookers pune la dispozitie un numar de telefon netaxabil la care ti se va raspunde in limba engleza: 0 800-895-543.

Deschidere cont

Procedura de inregistrare este simpla si rapida, structurata pe 3 pasi:

  1. alegere nume utilizator si parola,
  2. furnizarea datelor personale si
  3. alegerea unei intrebari de securitate – raspunsul trebuie memorat deoarece iti va fi cerut in cazul in care vei avea nevoie sa iti recuperezi parola contului.

La fel ca si in cazul celorlalte case de pariuri, este important sa completezi formularul cu date reale pentru a nu avea mai tarziu probleme atunci cand iti vei retrage castigurile.

Te sfatuim sa ai undeva pe calculator un act de identitate scanat (chair si fotografiat cu telefonul) pentru ca sunt sanse mari sa ti se ceara sa trimiti o dovada a identitatii tale.

Depuneri

Gamebookers iti ofera toate metodele clasice deja de depunere a banilor in cont: carti de debit si credit Visa si MasterCard, sistemele Neteller, Moneybookers, WebMoney si Click2Pay, cash prin Western Union si Transfer bancar. Noutatea o reprezinta cardul EntroPay Visa. Toate modalitatile de alimentare ale contului sunt gratuite iar disponibilitatea fondurilor este imediata (cu exceptia metodelor Western Union si Transfer bancar pentru care confirmarea poate dura pana la 8 zile).

Suma minima la depunere este de 25 RON.

Suma minima de pariere este 0.3 RON

Betzone.ro va recomanda sa folositi pentru depunere fie cardurile Visa si MasterCard fie Moneybookers. Aceste metode sunt cele mai usor de folosit si cele mai rapide.

Bonusuri de depunere

Click pe banner-ul de mai jos pentru a beneficia de bonusul de depunere in valoare de 100 RON.

100bonus

Retrageri
 
Solicitarile de retragere a unei sume din contul Gamebookers se pot face oricand si va trebui sa optezi pentru o metoda prin care sa ti se trimita banii. Optiunea de a primi banii pe cardul tau bancar va fi posibila doar daca ai folosit deja acelasi card pentru a alimenta contul Gamebookers. In functie de metoda de retragere aleasa, conditiile variaza:
 
  • Card Visa si EntroPay: comision de retragere 1EUR, durata intre 3-5 zile de la aprobare, minim 7.22 EUR
  • Moneybookers: gratuit, durata intre 2-6 ore de la aprobare, minim 7.22 EUR
  • Neteller: gratuit, durata intre 2-6 ore de la aprobare, minim 0.01 EUR
  •  Intr-un cont bancar personal: comision de retragere 2.17 EUR, durata intre 2-4 zile de la aprobare, minim 10 EUR.
Mai poti retrage bani prin myCitadel Wallet sau cecuri (trimise prin posta sau curier rapid).
Aproape sigur ti se va cere sa faci dovada identitatii tale inainte ca retragerea sa fie aprobata asa ca fii pregatit sa trimiti prin e-mail o copie a unui act de identitate cu poza ta, din care sa reiasa varsta si celelalte informatii pe care le-ai completat la deschiderea contului.

Oferte

Gamebookers are printre cele mai mari oferte de pariuri din toata industria de profil.
Pe langa toate evenimentele sportive principale, vei gasi chiar si partide din ligile 2 si 3 sau chiar din competitii Regionale. La acestea se adauga pariurile speciale, foarte interesante si ele.
Foarte bine dezvoltata este sectiunea de Pariuri Live unde poti paria pe un eveniment sportiv chiar in timpul desfasurarii acestuia, cu cote mereu adaptate in functie de evolutie.

Cote

Nu mari insa nici mici, cotele oferite de Gamebookers se inscriu in limita normala. Poti gasi cote ceva mai mari cand se publica oferta.

Pariaza cu incredere la Gamebookers. Inscrie-te acum si incaseaza bonusul de 100 RON!