Pariaza la Bwin

Bwin este sponsor principal al unora dintre cele mai titrate echipe de fotbal ale Europei (AC Milan, Real Madrid, FC Bayern München), partener al clasei regina din Campionatul Mondial de motociclism – MotoGP, partener global al FIBA. O oferta de pana la 30.000 de pariuri zilnice din peste 90 de discipline sportive, suport in 22 de limbi si una dintre cele mai intuitive platforme de pariuri online.

O carte de vizita impresionanta pentru o companie foarte bine vazuta in randul pariorilor din lumea intreaga, printre cele mai sigure optiuni atunci cand cautati o casa de pariuri online de incredere.

Suport clienti

Sectiunea de suport clienti a site-ului www.bwin.com ofera destul de putine informatii, bazandu-se in special pe “Intrebari frecvente” si raspunsuri la acestea si comunicare prin e-mail, de Luni pana Vineri intre orele 10.00 – 18.00. Din pacate serviciul de Suport Clienti telefonic este disponibil doar in limba engleza si nu dispune de numere de telefon locale.

Deschidere cont

Bwin are printre cele mai simple formulare de inscriere dintre toate site-urile de pariuri online la ora actuala. Toate campurile necesare inregistrarii sunt explicate pe parcursul introducerii informatiilor personale, totul petrecandu-se intr-o singura pagina.

Atentie! Alegeti cu grija moneda de tranzactionare pentru ca nu se poate schimba ulterior crearii contului. Deasemenea, este foarte important sa retineti raspunsul pe care il dati la intrebarea de siguranta, vi se va cere sa il repetati atunci cand veti vrea sa va retrageti castigurile din pariurile corecte.

Depuneri:

Aveti la dispozitie multiple modalitati de depunere a banilor in contul dumneavoastra la Bwin: carti de debit si credit Visa, MasterCard si Diners Club, prin intermediul Neteller si Moneybookers, sau cu ajutorul cardului Prepaid FreeBet. Pentru toate aceste modalitati de depunere, alimentarea contului se face instantaneu. Mai puteti depune si prin Transfer Bancar (alimentarea contului poate dura pana la 7 zile) sau prin serviciul Quick Pay de la Western Union (validarea poate dura pana la 3 zile).

Toate modalitatile de depunere sunt gratuite mai putin depunerile prin intermediul cardurilor de debit si credit - in cazul folosirii acestei metode se opreste un comision de procesare de 2% din suma depusa.

Bonusuri de depunere

Bwin ofera un bonus de 55 RON pentru toti clientii noi. Deschide-ti acum cont si incaseaza bonusul!

Retrageri

Bwin face plata castigurilor catre clientii din Romania in functie de modalitatile de depunere. Daca folositi un card bancar pentru depunere, veti putea solicita retragerea castigurilor pe acelasi card. Mai aveti la dispozitie:

  • Transfer bancar           – minim 90 RON, fara maxim de suma
  • Moneybookers             – minim 90 RON, maxim 11.500 RON
  • Neteller                         – minim 90 RON, maxim 35.000 RON
  • Western Union            – minim 90 RON, fara maxim de suma

Toate modalitatile de plata sunt gratuite din partea Bwin insa pot aparea comisioane din partea bancilor sau celorlalte servicii financiare utilizate pentru retrageri.

Oferte de pariuri

Bwin sta excelent atunci cand vine vorba de oferta de pariuri prezentata. Vei sti intotdeauna dintre cate pariuri ai de ales, informatia fiind actualizata in timp real si prezenta pe pima pagina a site-ului.

Pe langa pariurile sportive, mai gasiti si oferte de pariuri speciale (pariati pe castigatorii de la decernarea premiilor Oscar sau Grammy, castigatoarea concursului Miss Univers, etc).

Cote

Bwin ofera de multe ori cele mai bune cote, indiferent de sportul pe care pariezi. Chiar si atunci cand nu au cea mai buna cota la un eveniment, sunt cu foarte putin sub maxima oferita de celelalte case de pariuri (0.02- 0.05 puncte).