Pariaza la Bodog

Brand-ul Bodog a fost creat in 1994 de catre Calvin Ayre si activeaza online inca din 1998, fiind licentiat in provincia candiana Kahnawake. Este una dintre cele mai bune case de pariuri online care accepta si pariori americani, fiind printre putinele case de pariuri care detine si un canal de televiziune – Bodog TV, lucru ce spune foarte multe despre forta corporatiei din spatele numelui Bodog.

Interfata si Suport Clienti
In prezent, Bodog nu ofera inca o interfata in limba romana si nici suport in limba romana, limba engleza fiind singura folosita in platform de pariuri online. Bodog compenseaza insa lipsa interfetei in limba romana printr-un suport clienti deosebit de rapid si eficient si printr-o interfata de pariuri extrem de curata si bine structurata, ce transforma navigarea prin platforma Bodog intr-o experienta deosebit de placuta pentru parior.

Deschidere cont
Procedura de inregistrare este simpla si rapida, structurata pe 2 pasi: alegere nume utilizator si parola, furnizarea datelor personale, moment in care veti primi datele de autentificare printr-un email. Nimic mai simplu !

Depuneri si retrageri
Bodog iti ofera majoritatea metodelor clasice de depunere a banilor in contul tau de pariuri : carti de credit si debit – Visa, Mastercard si Maestro sau prin Moneybookers, Neteller, Click2Pay, Transfer bancar. Bodog nu retine nici un fel de comision in momentul efectuarii depunerii. Suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 10 EUR pentru toate metodele de plata mentionate mai sus. Pariul minim la Bodog este de 1 EUR. Betzone.ro va recomanda sa folositi pentru depunere cardurile Visa, Mastercard sau Moneybookers pentru ca sunt cele mai rapide si eficiente metode de plata in industria de pariuri online.

Pentru retragerile prin carduri de debit sau credit Visa si Mastercard, Bodog nu percepe nici un fel de comision. Suma minima ce trebuie retrasa este de 20 EUR prin carduri de debit/credit, Moneybookers sau Click2Pay. Suma maxima ce poate fi retrasa intr-o zi este de 5000 EUR. Bodog nu percepe nici un fel de comission de la parior in momentul retragerii. Cu siguranta, in momentul primei retrageri, veti fi rugati de catre departamentul de securitate al Bodog sa le puneti la dispozitie o copie scanata a unui act de identitate, o copie dupa o facture recenta si eventual o copie dupa cardul cu care ati efectuat depunerea intiala.

Oferte
Bodog are una dintre cele mai interesante oferte de bonus, respectiv un bonus de 10% din valoarea primei depuneri fara limita maxima!!!
De asemenea, Bodog va ofera cu ocazia primei depuneri si o promotie de free-beturi de pana la 125 EUR, free-beturi ce vor fi  eliberate in 5 transe a cate 25 de eur dupa ce vor fi intrunite toate conditiile de eliberare.