Pariaza la Betfred

Istoria Betfred incepe in anul 1967, atunci cand Fred Done, un om de afaceri britanic a deschis prima casa de pariuri, sub acest brand, in Anglia, urmand ca de atunci pana in prezent Betfred sa deschida peste 700 de case de pariuri in intreaga Europa si sa ofere peste 5000 de locuri de munca angajatilor sai. Fred Done este Presedintele Asociatiei Bookmakerilor din Mare Britanie, unul dintre cei mai respectati oameni din industria de pariuri sportive, numele lui fiind sinonim cu succesul in Gambling Industry.

Betfred World Cup

Interfata si Suport Clienti
In prezent, Betfred nu ofera inca o interfata in limba romana pariorilor si nici suport in limba romana, insa aceste doua facilitati sunt in plan pentru 2010. Excelentul design al interfetei de pariuri Betfred si usurinta in navigare inlesneste sarcina user-ului de a paria rapid si eficient.

Deschidere cont
Procedura de inregistrare este simpla si rapida, structurata pe 2 pasi: alegere nume utilizator si parola, furnizarea datelor personale, moment in care veti primi datele de autentificare printr-un email. Nimic mai simplu !

Depuneri si retrageri
Betfred iti pune la dispozitie majoritatea metodelor clasice de depunere a banilor in contul tau de pariuri : carti de credit si debit – Visa, Mastercard si Maestro sau prin Moneybookers, Neteller, PayPal Transfer bancar sau Western Union. Betfred nu retine nici un fel de comision in momentul efectuarii depunerii. Suma minima pe care trebuie sa o depuneti este de 35 de RON pentru majoritatea metodelor de plata, cu exceptia transferului bancar unde suma trebuie sa fie de minim 400 RON. Pariul minim la Betfred este de 5 RON. Betzone.ro va recomanda sa folositi pentru depunere cardurile Visa, Mastercard sau Moneybookers pentru ca sunt cele mai rapide si eficiente metode de plata in industria de pariuri online.

Pentru retragerile prin carduri de debit sau credit Visa si Mastercard, Betfred nu percepe nici un fel de comision. Suma minima ce trebuie retrasa este de 35 RON pentru cardurile de debit, respecitv 160 RON pentru cardurile de credit. Suma minima ce poate fi retrasa folosind contul de Neteller sau Moneybookers este de 35 RON – de asemenea, nu se aplica nici un comision din partea Betfred asupra sumei retrase. Cu siguranta, in momentul primei retrageri, veti fi rugati de catre departamentul de securitate al Betfred sa le puneti la dispozitie o copie scanata a unui act de identitate, o copie dupa o facture recenta si eventual o copie dupa cardul cu care ati efectuat depunerea intiala.

Oferte
Betfred a capatat in timp, reputatia de "regale bonusurilor" in industria caselor de pariuri online. Venind in intampinarea pariorilor, in fiecare zi cu o noua promotie interesanta sau cu un nou bonus atractiv Betfred si-a castigat incet dar sigur locul binemeritat in inima pariorilor experimentati din Europa. Betfred ofera o larga varietate de sporturi pe care puteti paria in siguranta si in acelasi timp veti beneficia si de unele din cele mai bune cote din industria de pariuri sportive online.

Betfred World Cup

Construindu-si o reputatie excelenta bazata pe discretie, securitate si protejarea datelor private impreuna cu o oferta continua de super-bonusuri si super-pormotii Betfred reprezinta implinirea tuturor asteptarilor unui parior de success.