Pariaza la Bet365

Casa de pariuri foarte respectata, cu peste 3 milioane de clienti din 200 de tari, Bet365 detine licenta din anul 1974, fiind detinuta de Peter Coates, patronul clubului de fotbal Stoke City. Bet365 este a 7-a companie din UK ca marime.

Site-ul este tradus si in romana, pe langa alte 16 limbi europene si asiatice. Are o interfata foarte usor de utilizat si transmisiuni Live de calitate excelenta.

Suport clienti

Pe langa metodele clasice de contact (e-mail, telefon, fax, posta) Bet365 ofera si doua optiuni noi: live chat in limba romana, direct pe site (excelent daca intampini probleme si ai nevoie de o solutionare rapida) si Call Back (trimiti un e-mail cu numarul tau de telefon si vei fi sunat de un operator intre orele 11.00 – 24.00 pentru solutionarea problemelor).

Deschidere cont

Deschiderea unui cont la Bet365 este relativ standard - trebuie sa ai peste 18 ani si sa completezi un formular cu datele tale personale (nume, prenume, adresa, nume utilizator, parola, etc.). Este important ca informatiile pe care le furnizezi sa fie cele reale pentru a nu intampina probleme la activarea contului si mai tarziu la retragerea castigurilor.  

Depuneri

Pentru clientii romani, Bet365 ofera multiple modalitati de alimentare a contului online, printre care: carduri de debit si de credit Visa si MasterCard,  transfer prin Moneybookers, Neteller, Click2Pay, Paysafecard si Entropay. Pentru toate acestea, alimentarea se face instant si este gratuita. Aveti la dispozitie si depunerea prin transfer bancar, deasemenea gratuita, care necesita insa intre 3 si 5 zile lucratoare pentru acceptare.

Sumele minime de depunere variaza intre 1 RON (prin Paysafecard)si 150 RON (prin Neteller). Sumele maxime de depunere sunt deasemenea diferite in functie de modalitatea de depunere aleasa, maximul fiind de 480.000 RON (prin Moneybookers si Click2pay).

Bonusuri de depunere:

Bet365 ofera un bonus de 200 RON la prima depunere, inregistreaza-te acum pentru a beneficia de oferta!

Retrageri

Timpul de retragere a castigurilor difera in functie de metoda pe care o alegi si poate dura maxim 1 ora (prin Neteller), sau pana la 5 zile lucratoare (in cazul cartilor de debit si credit) si chiar 10 zile lucratoare (prin transfer bancar). Retragerile prin Moneybookers si Click2Pay se fac in maxim 24 de ore.

Oferte

Va fi foarte greu sa vreti sa pariati pe un eveniment sportiv important si sa nu il gasiti in oferta Bet365. Pe langa pariurile sportive veti gasi chiar si o sectiune de Pariuri speciale. Daca spre exemplu vrei sa pariezi pe “Cine va fi Primarul Londrei in 2012?” sau Miss Universe, aici e locul.
Oferta de Pariuri live este excelent prezentata si impreuna cu Transmisiunile Live garanteaza ca vei avea mereu ceva interesant pe care sa pariezi.

Cote

Cotele oferite sunt foarte bune, atat pentru pariurile 1X2 cat si pentru cele tip handicap asiatic, totul completat de profesionalism, simplitate in utilizare si oferta extrem de bogata.

Pariaza cu incredere la Bet365.com! Inregistreaza-te aici: www.bet365.com