Pariaza la Bet At Home

Impreuna cu BetClic si Expekt, Bet-at-home.com este parte a grupului francez Mangas, listat la Bursa din Frankfurt si la Bursa de Valori din Viena. Avand sediul in Austria, acolo unde legile sunt bine fundamentate, credibilitatea acestei case de pariuri este una foarte mare, va puteti astepta sa nu aveti niciodata probleme cu ei.

Bet-at-home.com are peste 1.8 milioane de jucatori inregistrati si ofera pariuri sportive, Poker, Casino sau Jocuri.

Sponsor principal al numeroase echipe de fotbal, handbal sau hochei pe gheata, Bet-at-home se mai implica si in organizarea si sponsorizarea de turnee de tenis si fotbal american.

bet-at-home.com


Suport clienti

Operatorii Bet-at-home va vin in ajutor prin telefon, Live Chat sau e-mail, atat in limba romana cat si in alte multe limbi europene. Raspunsul la e-mail-uri este destul de rapid iar operatorii Live Chat-ului sunt foarte bine pregatiti.

Deschidere cont

Procedura este relativ simpla, fiind necesare informatii personale minime pentru a va inregistra. Diferit de alte case de pariuri, Bet-at-home nu ofera posibilitatea alegerii numelui de utilizator si a parolei, ci trimite dupa inregistrare un e-mail care contine numarului contului nou deschis si parola acestuia.

Desi un lucru bun in ceea ce priveste securitatea contului tau, este totusi destul de neplacut faptul ca va trebui sa iti aduci aminte niste detalii de log-in pe care nu le poti alege singur - speram sa vedem acest lucru schimbat curand la Bet-at-home.

Depuneri

Pentru a putea incepe sa pariezi, poti sa depui bani in contul Bet-at-home folosind una dintre urmatoarele metode: carduri de debit si credit Visa, MasterCard si Diners Club, Transfer Bancar, Moneybookers  si multe alte modalitati de gen e-wallet.
 

Suma minima ce poate fi depusa in cont este de 10 EUR (sau echivalentul).
 

Pariul minim este de 0.5 EUR, sau echivalentul in moneda aleasa la deschiderea contului.

Bonusuri de depuneri:

bet-at-home.com

Cu ocazia Campionatului Mondial, Bet-at-home ofera un bonus de 100% din prima depunere, maxim 100 EUR! Aceasta oferta este valabila pana pe 16 iunie! Inregistreaza-te pe www.bet-at-home.com si foloseste codul B2010
pentru a intra in posesia celor 100 EUR!


Retrageri

Cererea de retragere a castigurilor este printre cele mai simple dintre toate site-urile de pariuri online. Iti alegi modalitatea preferata dintre card bancar Visa sau MasterCard, Transfer Bancar, Moneybookers sau Neteller, specifici suma si trimiti cererea catre aprobare. Cardurile bancare folosite pentru retragere trebuie sa fie aceleasi care au fost folosite si pentru depuneri. Ca o solutie de siguranta in plus, Bet-at-home nu aproba retrageri pe carduri MasterCard decat daca la depunere s-a folosit MasterCard SecureCode. Detalii poti gasi aici (http://www.mastercard.com/ro/personal/ro/cardholderservices/securecode/index.html).

Oferte

Poti paria pe un numar mare de evenimente sportive, unele dintre ele rar intalnite la alte case de pariuri. Fotbalul este foarte bine acoperit, mai ales cel din Austria si Germania (Bet-at-home fiind infiintata in Austria). Deasemenea, printre pariurile speciale gasesti si cote pentru cine va castiga concursul “Dansez pentru tine” din Romania.

Cotele oferite de Bet-at-home sunt destul de bune, cu multiple tipuri de pariuri pentru evenimentele alese. In special pentru cei care obisnuiesc sa parieze pe HT/FT, cotele sunt excelente.