Ghid pariuri online

Ghidul pariorului

Puterea financiara a Caselor de pariuri variaza foarte mult si este important sa stii acest lucru. Multi jucatori ignora acest fapt insa sunt destule exemple (chair si in Romania) de agentii care au dat faliment, nemaiputandu-si onora platile catre clientii castigatori.

Mai mult de atat, in ultimii ani numarul caselor de pariuri online a explodat si printre acestea sunt destule care de la bun inceput nu au nicio intentie sa plateasca pariurile castigatoare. Din aceasta cauza este bine sa iti faci temele inainte de a iti face cont si a depune bani la orice site de pariuri sportive.

Pariuri online vs pariuri la ghiseu

Pariurile online au mai multe avantaje, printre care:

  • usurinta in utilizare si accesibilitate. Odata ce ti-ai deschis un cont pe un site de pariuri online, vei putea paria la orice ora, pe orice eveniment sportiv doresti, fara sa mai fie nevoie sa mergi la ghiseul unei agentii pentru a pune un bilet. In felul acesta vei rata mai putine pariuri din lipsa de timp sau din comoditate.
  • bonusuri si pariuri gratuite. Marea majoritate a site-urilor de pariuri sportive ofera in prezent bonusuri banesti importante pentru noii clienti dar si pe parcurs, pe masura ce devii un jucator fidel.
  • fara taxa pe pariu. Daca pariezi online, nu vei mai fi nevoit sa platesti 15% din valoarea mizei catre stat. Iti maresti in felul acesta castigurile fara sa maresti miza sau sa alegi cote mai mari.
  • acces mult mai bun la informatii. Daca esti in fata calculatorului vei putea cauta si gasi mult mai repede informatii despre partidele pe care vrei sa pariezi. Vei avea acces usor la clasamente, statistici, informatii de ultima ora despre jucatori, echipe, etc. In felul acesta vei putea lua o decizie mai buna atunci cand alegi pronosticul.

Siguranta datelor
Sunt destule case de pariuri cu renume, cu putere financiara mare si care folosesc metode foarte avansate de protectie a datelor personale (o parte dintre ele le poti gasi enumerate si comentate aici). Datele personale, mai ales cele ale cardului de debit/credit sunt extrem de importante deci nu risca sa te inregistrezi pe un site neverificat!

Alegerea corecta a Casei de pariuri online unde sa pariezi.

Daca esti la inceput, alegeti o Casa de pariuri care sa aiba un foarte bun seriviciu de Suport Clienti. S-ar putea sa ai nevoie de ajutor in completarea formularelor de deschidere a contului sau mai tarziu, atunci cand plasezi pariuri. Informeaza-te care sunt metodele de contactare a operatorilor site-ului in cazul in care intampini greutati; spre exemplu serviciul de live chat in limba romana al celor de la bet365 este excelent pentru pariorii care isi fac pentru prima oara un cont la o casa de pariuri online.

Crearea conturilor
Este foarte important sa furnizezi date complete si corecte atunci cand completezi formularul de deschidere a unui cont pe un site de pariuri sportive. Aceste date vor fi folosite atunci cand ti se vor trimite castigurile pentru pariurile corecte. Nu incerca sa depui sume de bani in cont folosind carduri de credit/debit ale altor persoane pentru ca acestea vor fi atent verificate iar eventualele castiguri blocate in caz ca se gasesc nereguli.

Cum pariem cand suntem la inceput

Scopul atunci cand pariezi este acela de a castiga bani. Pariurile nu sunt gratuite asa ca fii foarte atent cand iti alegi favoritele.

Alege sa pariezi pe partide din sporturile tale preferate, acolo unde esti cel mai bine informat.

Ofertele de pariuri sunt imense asa ca nu e nevoie sa te grabesti, cauta partidele cu cotele cele mai bune in comparatie cu riscul pe care il prezinta.

Evita sa grupezi foarte multe rezultate pe acelasi bilet. Spre exemplu, probabilitatea sa se iveasca o surpriza intre alegerile tale va fi mult mai mare in cazul unui bilet cu 10 rezultate pariate decat in cazul in care alegi doar 4.

Aminteste-ti ca in sport mai sunt si remize, nu doar castigatori. Deasemenea, acolo unde este posibil, nu paria mereu numai solist, mai ales atunci cand pariezi pe outsideri.

Mult succes!